CURSUSOVERZICHT(exclusief productpakkettenbijlage,prijzen zijn exclusief btw en materialen)

Bij BGnails zijn de curcussen opgebouwd uit losse modules.Dit heeft als voordeel dat instromen in een lopend programma vrijwel zonder enige vertraging mogelijk is.De modules kunnen los geboekt worden en zijn daarnaast opgenomen in onze "combinatiecursussen".De combinaties zijn aantrekkelijk,omdat er een afstemming is gemaakt tussen bepaalde basisonderdelen uit de losse modules en deze tevens tegen een scherp gereduceerd tarief worden aangeboden.Naast de modules en de combinatiecursussen is er bij BGnails de mogelijkheid zogenaamde basiscursussen te volgen en op dagbasis cursussen te kiezen.De basiscursussen bestaan uit twee dagdelen.

De productpakketten staan apart vermeld op een losse bijlage,alle vermelde prijzen zijn exclusief de benodigde materialen.Er is een volledig vrije keuze van productpakketten,maar we helpen je graag bij een goede afstemming.

Maak gebruik van de gratis workshops!Er is een mogelijkheid om gratis deel te nemen aan onze workshops. Tijdens deze workshops wordt dieper ingegaan op de vakinhoudelijke aspecten van de opleiding en het beroep van manicure/nagelstyliste. De workshops vinden regelmatig plaats, onder meer op de maandavond  (bel ons voor precieze data en beschikbaarheid). Bij inschrijving tijdens de workshop voor de combinatiecursussen, geven wij 15 euro inschrijfkorting, die in mindering wordt gebracht op de productpakketten. Een extra stimulans om mee te doen aan de workshops en aldus te komen tot een meer bewuste keuze voor ons vak en ons bedrijf. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid een persoonlijk advies te krijgen of een afspraak te maken met een van onze adviseuses of docenten. Bel ons gerust op voor een afspraak of een oriënterend gesprek.