Voor het aanbrengen van Acryl/Gelnagels worden uw handen gedesinfecteerd met een niet vette, kiemdodende antibacteriële vloeistof. Daarna worden tips aangebracht (verlenging van de nagel) aan de top van uw natuurlijke nagels met een speciale nagellijm.
De tips worden in de gewenste lengte geknipt met een daarvoor bestemde tipknipper en in vorm gevijld. Daarna worden de nagels igeblend (gelijk gevijld met de natuurlijke nagel) om de overgang van tip naar natuurlijke nagel te laten verdwijnen. vervolgens komt de acryl er over (acrylnagels). Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Hieruit ontstaat een bolletje welke op de nagel wordt aangebracht op een tip of een sjabloon en wordt gevormd met een penseel om een natuurlijke uitziende nagel te creëren. Acryl hardt uit aan de lucht en uw acrylnagels zijn na ongeveer 48 uur volledig uitgehard. Dit proces kan versneld worden tot ongeveer 24 uur door het gebruik van  Olie.

1 French ManicureFrench Manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is en het nagelbed naturel of rose, de vrije rand kan eventueel ook in andere kleuren en/of glitters worden opgezet.
2Naturel nagelsMisschien kiest u juist wel voor een naturel nagel (zonder witte vrije rand),dit wordt meestal gedaan door mensen die hun nagels vaak lakken.


3Nagelversteviging/nagel overlayHeeft u van uzelf mooie lange nagels en wilt u deze beschermen tegen afbreken.Dan kunnen we een dun laagje acryl over uw natuurlijke nagels aanbrengen. 
4DesignnagelsVoor het maken van designnagels wordt meestal gekozen voor glasnagels. Deze nagels zien eruit alsof ze van glas zijngemaakt en zijn daardoor,uitermate geschikt voor het maken van designs (designnagels).

Even voorstellen

Mijn naam is Beppie Gijsbertha Basant Janssen.ik ben een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2007. Sinds ik een gecertificeerd nagelstylist ben, heb ik mijn eigen Nagelsalon aan huis geopend. Deze Nagelsalon biedt u vele mogelijkheden voor de verzorging van uw handen en nagels !Tevens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van nailart en het creëren van designnagels, hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd.Ik bezoek regelmatig beurzen en ben geabonneerd op verschillende vakbladen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends op het gebied van nagelstyling.Verder op deze site kunt u lezen wat acrylnagels (kunstnagels) zijn en een kijkje nemen in mijn foto album.Voor eventuele vragen en/of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen.

BGnails Nagelsalon voldoet aan alle aspecten van hygiëne en professionaliteit.Er wordt voor iedere klant een nieuwe vijl gebruikt,Ook werk ik met het topmerk Young Nails & Sparitual en heb de Dealerschap voor Young Nails en Spa Ritual! kwaliteit is dus gegarandeerd.In mijn Nagelsalon kunnen wij u op vakkundige wijze alles op gebied van hand en nagelverzorging aanbieden. Wij verzorgen o.a. acryl nagels, gel nagels, eigen nagelversteviging, nagelbijt-arrangementen, bruids nagels, nail-art, manicure behandelingen, enz, enz. Wellicht kan ik ook u binnenkort welkom heten in mijn Nagelsalon.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Beppie Gijsbertha Basant Janssen.ik ben een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2007.Sinds ik een gecertificeerd nagelstylist ben, heb ik mijn eigen Nagelsalon aan huis geopend. Deze Nagelsalon biedt u vele mogelijkheden voor de verzorging van uw handen en nagels !Tevens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van nailart en het creëren van designnagels, hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd.Ik bezoek regelmatig beurzen en ben geabonneerd op verschillende vakbladen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends op het gebied van nagelstyling.Verder op deze site kunt u lezen wat acrylnagels (kunstnagels) zijn en een kijkje nemen in mijn foto album.Voor eventuele vragen en/of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen.

 

BGnails Nagelsalon voldoet aan alle aspecten van hygiëne en professionaliteit.Er wordt voor iedere klant een nieuwe vijl gebruikt,Ook werk ik met het topmerk Young Nails & Sparitual en heb de Dealerschap voor Young Nails en Spa Ritual! kwaliteit is dus gegarandeerd.In mijn Nagelsalon kunnen wij u op vakkundige wijze alles op gebied van hand en nagelverzorging aanbieden. Wij verzorgen o.a. acryl nagels, gel nagels, eigen nagelversteviging, nagelbijt-arrangementen, bruids nagels, nail-art, manicure behandelingen, enz, enz. Wellicht kan ik ook u binnenkort welkom heten in mijn Nagelsalon.