Opleiding Nagelstyliste - BGnails Beauty Care

Even voorstellen

Mijn naam is Beppie Gijsbertha Basant Janssen.ik ben een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2007. Sinds ik een gecertificeerd nagelstylist ben, heb ik mijn eigen Nagelsalon aan huis geopend. Deze Nagelsalon biedt u vele mogelijkheden voor de verzorging van uw handen en nagels !Tevens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van nailart en het creëren van designnagels, hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd.Ik bezoek regelmatig beurzen en ben geabonneerd op verschillende vakbladen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends op het gebied van nagelstyling.Verder op deze site kunt u lezen wat acrylnagels (kunstnagels) zijn en een kijkje nemen in mijn foto album.Voor eventuele vragen en/of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen.

BGnails Nagelsalon voldoet aan alle aspecten van hygiëne en professionaliteit.Er wordt voor iedere klant een nieuwe vijl gebruikt,Ook werk ik met het topmerk Young Nails & Sparitual en heb de Dealerschap voor Young Nails en Spa Ritual! kwaliteit is dus gegarandeerd.In mijn Nagelsalon kunnen wij u op vakkundige wijze alles op gebied van hand en nagelverzorging aanbieden. Wij verzorgen o.a. acryl nagels, gel nagels, eigen nagelversteviging, nagelbijt-arrangementen, bruids nagels, nail-art, manicure behandelingen, enz, enz. Wellicht kan ik ook u binnenkort welkom heten in mijn Nagelsalon.

 

Wat is Mani-Q

Mani-Q is van het merk YoungNails en bestaat uit een verstevigingsgel en 34 prachtige colorgels.

De Mani-Q is speciaal ontworpen voor klanten die geen kunstnagels willen maar wel een versteviging van de natuurlijke nagel maar ook hoge standaardeisen hebben zoals een high-gloss, kleur, chip resistant, perfecte finish en een goed bescherming die weken lang houd. Zoals het slogan van YoungNails al zegt.

It's all about you.

Alle voordelen op een rijtje:

 1. Mani-Q geeft op een simpele en natuurlijke manier een versteviging in kleur die ten minste 4 weken onbeschadigd blijft.
 2. Gemakkelijk extra omzet van €30,- tot €45,- euro per klant.
 3. Totale behandeltijd circa 25 minuten.
 4. Geen speciale opleiding vereist. (halve lesdag is al voldoende om te starten).
 5. Ideale aanvulling op behandelingen in beauty-, pedicure- of kapsalon!

Omdat wij u de gelegenheid willen geven de producten uit te proberen zodat u zelf overtuigd raakt van de eenvoud en het verbluffende resultaat hebben wij ook voor de Mani-Q geregeld try-outs. U kunt zich voor deze gratis Mani-Q Try-Outs aanmelden via het contactformulier. Vergeet niet om de datum erbij te vermelden en het aantal personen. U ontvangt van ons een deelname- bevestigingsmail.

 

Lomasi

Lomasi is de manicure lijn van Youngnails. Deze lijn bestaat uit een crème, lotion en scrub die in 5 geurvarianten te verkrijgen zijn. Onlangs zijn hier aan toegevoegd het masker en de desinfectans. De producten hebben een hydraterende werking en zijn parabenen vrij. De scrub van Lomasi is gemaakt van onder andere suiker.

De Geuren:

Cucumber & Aloe Cucumber

De combinatie van komkommer en Aloë  zorgt voor verfrissende & verlichtende ervaring. Komkommer staat wereldwijd bekend als “cooling agent” en helpt zwellingen te verminderen. Omdat komkommer en huid dezelfde hoeveelheid water bevatten, zorgt komkommer ervoor dat probleem gebieden van de huid worden verzacht. Sinds lange tijd staat Aloë bekend als eerst hulp plant.  Dit vanwege het feit dat Aloë de mogelijkheid heeft om te verzachten, kalmeren, herstellen en revitaliseren. Deze geurlijn geeft een goede ondersteuning bij een probleem huid en help zwellingen tegen te gaan.

Ginger & Lime

De combinatie van Ginger en Lime zorgt voor een frisse citrus ervaring. Deze ingrediënten staan sinds eeuwen bekend als het universele medicijn. Ginger heeft als eigenschap dat het een ontstekingsremmende factor heeft. Lime zorgt heeft een reinigende werking. De lotion bevat het phyto-hormonen en vitamines die de huid ontgiften en het verouderingsproces vertragen. Deze geurlijn is zeker aan te raden bij mensen met een probleemhuid.

Mango & Coconut

De combinatie van mango en coconut zorgt voor een tropische ervaring! Mango is door de tijd heen vaak gebruikt om de droge en schilferige huid te kalmeren. Het heeft een vochtinbrengende en verzachtende werking, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en biedt de huid bescherming tegen UV-stralingen. De kokosnoot olie werkt verfrissend en hydraterend. De essentiele olie van de mango trekt snel en diep de huid in . Deze geurlijn is geschikt voor de geïrriteerde huid.

Pomegranate

Door de zoete geur van de pomegranate, sta je niet meteen stil bij de krachtige werking.
Met anti-oxidanten die drie keer krachtiger is dan die in groene thee, verwijdert de pomegranate de vrije radicalen en beschermt mede daardoor de huid tegen de effecten van vervuiling, chemicaliën en stress. Deze geurlijn helpt pijn en irritatie van zonnebrand te verminderen.

Ivory Blossom

Een licht en elegante geurende crème. Ivory blossom bevat een mix van anti-oxidanten  van onder andere vitamine een zonnebloempitextract. Het heeft ook natuurlijke kalmerende ingrediënten zoals vijg, acai extracten en shea butter voor een weldadige ervaring. Deze geurlijn draagt bij om de dagelijkse stress te verlichten.

Lomasi Masque

Dit voetmasker bestaat uit groene zeeklei en zorgt voor een optimale verkoeling en heeft een lichte lavendel en Orange geur oranje en een briesje van menthol.

 • Groene - en kaolien modder zuiveren de huid.
 • Lavendel verlicht natuurlijke angsten.
 • Orange verzacht en ontgift.

Even voorstellen

Mijn naam is Beppie Gijsbertha Basant Janssen.ik ben een gecertificeerd nagelstyliste sinds 2007.Sinds ik een gecertificeerd nagelstylist ben, heb ik mijn eigen Nagelsalon aan huis geopend. Deze Nagelsalon biedt u vele mogelijkheden voor de verzorging van uw handen en nagels !Tevens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van nailart en het creëren van designnagels, hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd.Ik bezoek regelmatig beurzen en ben geabonneerd op verschillende vakbladen om zo op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends op het gebied van nagelstyling.Verder op deze site kunt u lezen wat acrylnagels (kunstnagels) zijn en een kijkje nemen in mijn foto album.Voor eventuele vragen en/of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen.

 

BGnails Nagelsalon voldoet aan alle aspecten van hygiëne en professionaliteit.Er wordt voor iedere klant een nieuwe vijl gebruikt,Ook werk ik met het topmerk Young Nails & Sparitual en heb de Dealerschap voor Young Nails en Spa Ritual! kwaliteit is dus gegarandeerd.In mijn Nagelsalon kunnen wij u op vakkundige wijze alles op gebied van hand en nagelverzorging aanbieden. Wij verzorgen o.a. acryl nagels, gel nagels, eigen nagelversteviging, nagelbijt-arrangementen, bruids nagels, nail-art, manicure behandelingen, enz, enz. Wellicht kan ik ook u binnenkort welkom heten in mijn Nagelsalon.

CURSUSOVERZICHT

 • Basiscursus
 • Basiscursus (-vervolg)
 • Losse lesdagen
 • Snelheidsperfectie
 • NailAward
 • All Round
 • Specialisten

Basiscursus

2 dagdelen naar keuze UV GEL / Acryl

Deze cursus is bedoeld om u te helpen een keus te maken of u een opleiding wenst af te ronden in de Gel- of Acryltechniek. Ook is deze cursus een verplichte basis voor hand- en nagelverzorging door nagelstylisten.

Inhoud cursus:

 • Product informatie
 • Hygiënische voorschriften
 • Verschil Gel en Acryl
 • Verlengingstechnieken
 • €129,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.

  Basiscursus (-vervolg)

  2 dagdelen naar keuze UV GEL / Acryl

  Deze cursus is bedoeld om u verder te helpen als u al enige ervaring hebt als nagelstylist. Ook is deze cursus uitermate geschikt om kennis te maken met het assortiment producten van Young Nails.

  Inhoud cursus:

 • Kenmerken van gezonde en van afwijkende nagels
 • Nabehandelingen en opvultechnieken
 • Het maken van French tips (nagels met een afwijkende kleur vrije rand)
 • Versteviging van de natuurlijke nagel
 • €129,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.

  Losse lesdagen

  Inhoud cursus:

 • Losse lesdagen (verschillende techniek mogelijkheden)
 • €99,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.

  Snelheidsperfectie

  1 dagdeel naar keuze UV GEL / Acryl

  Met deze module krijgt u de meest waardevolle tips om effectiever te werken. U leert verloren tijd terug te winnen en de mogelijkheden om binnen 100 minuten een mooie set te plaatsen. Dit zult u in de praktijk direct kunnen toepassen en merken aan uw omzet.

  Inhoud cursus:

 • Tips en trucs voor het efficiënt aanbrengen van nagels
 • Elektrisch vijlen
 • €99,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.

  NailAward

  12 dagen (incl 2 reviewdagen) normaal 1068, voordeel van 369,- Met deze cursus kunt u tegen een aantrekkelijk gebundeld tarief 3 technieken leren. U leert alles over Gel, Acryl en Manicure om dit in de praktijk toe te passen. Ook wordt er speciale aandacht geschonken aan het elektrisch vijlen. Bij het met goed gevolg afleggen van dit examen ontvangt u het vakdiploma NailAward. Hiermee creëert u voor uzelf tal van mogelijkheden op de arbeidsmarkt in nagelstudio's, kapsalon's, sportcomplexen, beautysalons etc.

  Inhoud cursus:

  • module1: 3 dgn UV GEL module 1a/1b
  • module2: 5 dgn Acryl module 2a/2b
  • module3: 2 dgn Manicure module

  €699,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.

  AllRound

  16 dagen (incl 2 reviewdagen) Inclusief cosmetische voetverzorging normaal 1425, voordeel van 625,- Met deze cursus kunt u alles leren over Gel, Acryl, Manicure, Nailart en Naildesign om dit in de praktijk toe te passen als zelfstandige. U leert efficiënt werken met de juiste technieken voor elektrisch vijlen. Na behalen van dit examen ontvangt u het vakdiploma All Round.

  Inhoud cursus:

  • module1: 3 dgn UV GEL module 1a/1b
  • module2: 5 dgn Acryl module 2a/2b
  • module3: 2 dgn Manicure module
  • module5: 3 dgn Technische module
  • module6: 1 dgn Nail art module

  €799,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.

  Specialisten

  22 dagen (incl 3 reviewdagen) Inclusief cosmetische voetverzorging en het styleren van teennagels normaal €1958,- voordeel van €959,- Met deze cursus kunt u alles over leren over Gel, Acryl, Manicure, Nailart en Naildesign aangevuld met Cosmetische voetverzorging, pedi French en nail art op teennagels. U leert efficiënt werken met de juiste technieken voor elektrisch vijlen. Ook leren wij hoe u succesvol zaken kunt doen door omzet uit bijproducten te genereren. Na het behalen van dit examen ontvangt u naast uw vak diploma Specialisten, ook uw certificaten voor de cosmetische voetverzorging, elektrisch vijlen,nail art & naildesign.

  Inhoud cursus:

  • module1: 3 dgn UV GEL module 1a/1b
  • module2: 5 dgn Acryl module 2a/2b
  • module3: 2 dgn Manicure module
  • module4: 2 dgn Examen module
  • module5: 3 dgn Technische module
  • module6: 4 dgn Nail art module

  €999,- excl btw en materialen

  Alle materialen zijn direct verkrijgbaar in onze groothandel en te bestellen via onze webshop.